Jump to content

The forums have recently been upgraded to a newer version. Please bear with us while we bring back our custom features and tweak our skin to our liking.

Thank you and enjoy!

verrdii

Loyal Member
  • Content count

    418
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

verrdii last won the day on November 28 2018

verrdii had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About verrdii

  • Rank
    huehuehue

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Favorite Class
    Rune Knight

Recent Profile Visitors

4,168 profile views
  1. verrdii

    Indonesian Lounge -

    awkaowkowk gaspol gan
  2. interesting updates *wakes up from hibernate*

    1. HaZe

      HaZe

      Happy to have you back!

    2. verrdii

      verrdii

      @HaZe thanks for your hardwork too, i hope there's something you got for another update 

  3. verrdii

    Indonesian Lounge -

    nah nih support player, paling sering on wahahah aku mah apa
  4. verrdii

    Indonesian Lounge -

    banyak yang gk aktif di forum bang kalo di game ada lah puluhan, gtw deh kalo sekarang
  5. verrdii

    Indonesian Lounge -

    waduh base indo sekarang gtw dimana wkwkw kalo dulu aku sih di hugel, di amatsu juga ada indonya, di basenya hellarious juga ada indonya coba gabung sama guild yang aktif sekarang, setau ane yg ada indonya hellarious sama amatsu
  6. verrdii

    2019 Balancing Patch #1

    wow thanks for the hardwork haze, maybe i'll try it later after work
  7. verrdii

    2019 Balancing Patch #1

    aw it's still broken?
  8. verrdii

    2019 Balancing Patch #1

    wohoooo did acid damage on ghost element armor fixed already?
  9. verrdii

    Indonesian Lounge -

    lumayan
  10. verrdii

    Indonesian Lounge -

    Titip farmingin dong ma
  11. verrdii

    Indonesian Lounge -

    Apaan nih fossil masib hidup aja
  12. verrdii

    Indonesian Lounge -

    rame sekarang bgnya?
  13. hoy  cok wakawkawkwak

    1. verrdii

      verrdii

      @ariandani apa cok ngegad mulu wkakwkaw

    2. menma

      menma

      mas ver main rom?

    3. verrdii

      verrdii

      @menma udah males main ma, main emg dirimu?

  14. verrdii

    Indonesian Lounge -

    wkwkwk belum install lagi ma
  15. verrdii

    Indonesian Lounge -

    awkakw lagi pada sibuk orang2nya, ntar ane kontakin akwkaw
×