Jump to content

The forums have recently been upgraded to a newer version. Please bear with us while we bring back our custom features and tweak our skin to our liking.

Thank you and enjoy!

verrdii

Loyal Member
  • Content count

    409
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

verrdii last won the day on November 28 2018

verrdii had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

About verrdii

  • Rank
    huehuehue

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Favorite Class
    Rune Knight

Recent Profile Visitors

3,902 profile views
  1. verrdii

    Indonesian Lounge -

    lumayan
  2. verrdii

    Indonesian Lounge -

    Titip farmingin dong ma
  3. verrdii

    Indonesian Lounge -

    Apaan nih fossil masib hidup aja
  4. verrdii

    Indonesian Lounge -

    rame sekarang bgnya?
  5. hoy  cok wakawkawkwak

    1. verrdii

      verrdii

      @ariandani apa cok ngegad mulu wkakwkaw

    2. menma

      menma

      mas ver main rom?

    3. verrdii

      verrdii

      @menma udah males main ma, main emg dirimu?

  6. verrdii

    Indonesian Lounge -

    wkwkwk belum install lagi ma
  7. verrdii

    Indonesian Lounge -

    awkakw lagi pada sibuk orang2nya, ntar ane kontakin akwkaw
  8. verrdii

    Indonesian Lounge -

    wakkaw pengen main tapi gk ada waktu euy
  9. should i comeback playing again? 

  10. verrdii

    Indonesian Lounge -

    dah punya anak bim?
  11. verrdii

    Indonesian Lounge -

    wkawkkaw kmren rabu onlne juga, sepi bingit -_________-
  12. verrdii

    Indonesian Lounge -

    kangen ya??
  13. verrdii

    Indonesian Lounge -

    harus bareng2 mah kalo yang ini, harus ada priest, devoer, tank, sorc, DPS, banyakin DPSnya
  14. verrdii

    Indonesian Lounge -

    pake spell shieldnya, bisa nambah def
  15. verrdii

    Indonesian Lounge -

    kalo cara ngetank equip item yang reduce neutral damage sama pake reduce item dari boss
×