Jump to content

The forums have recently been upgraded to a newer version. Please bear with us while we bring back our custom features and tweak our skin to our liking.

Thank you and enjoy!

Sign in to follow this  
ashnanazisham

baru main. tak tau apa gear nak join woe

Recommended Posts

standard ar kick lpas habis.... nnt ley invite len time woe hahaha... tak penting pun stay dlm guild...tapi kalau ko nak stay dlm guide for sake of guild pride aku ley invite ko any time :)

anyway ko main character apa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

standard ar kick lpas habis.... nnt ley invite len time woe hahaha... tak penting pun stay dlm guild...tapi kalau ko nak stay dlm guide for sake of guild pride aku ley invite ko any time :)

 

anyway ko main character apa?

kena kenal ngan ab nama magnus and prince royale. baru ok

Share this post


Link to post
Share on other sites

lepak dewata jumpa dewata awan berapi hahaha

mcm punchline je bang... hahaha

 

datang 31 x pe nnt aku invite.... Malaysian diberi keutamaan.... jgn afk tu je....

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe tq semua otai. aku main rk, ada join guild sparta. dua kali, ada cakap dgn seorang bro/sis dia cakap gear tak cukup kuat lagi tapi dia invite gak. suruh db je. 

 

harap ada yang ajar gear apa yg sesuai untuk rk. 

 

tq guys ^_^  B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boleh2...dont worry...just jgn kerek je ble dh pro...tlg newbie2 malaysian yang lain balik... :)

ign ko apa eh?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×