Jump to content

The forums have recently been upgraded to a newer version. Please bear with us while we bring back our custom features and tweak our skin to our liking.

Thank you and enjoy!

danzersham

400kills quest

Recommended Posts

Geng tolong sat,aku dh ada elite rk and nak dptkan 1st elite weapon tapi susah giler huhuhub so far dpt 130+ kills je itupun guna 100% magic reflect target sorc je....ada apa2 guide yg boleh guna untuk rk? Spiral build okey ker?

 

Guide dlm forum kurang berkesan lahh

Ign: des voltsgaph

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nel, mcm mana nak lepak huhu korang asyik xda kat 31 huhuhu aku player lama tapi baruk skarang jumpa player Malaysia and still under geared sbb quit main 2tahun. Ni nak main lagi hihihih tolong ehhh

Share this post


Link to post
Share on other sites

nama aku bukan NEL...xD

haha kalau ko budak malaysia legit ,cm tu ley ajar kekekeke

datang lepak la 31 stay nnt ada la orang layan ko....

kalau ko men spiral x perlu dex tnggi sngt...sbb pierce flee...

kalau men BB kene bazir untuk hit stats skit....

Aku rasa cm men spiral lagi best...ko target RG or mana2 yang vit tinggi....

100% reflect bnyak sngt bro...bazir je eqp ko tu... aku rasa la...

eqp ko mcm eqp defensive je bunyinye hehe...nnt dlm game aku nak tngok eqp ko

btw guna maya ngn fuse pharoah je kot dh ckup...tapi kalau ko nak lebih trpulang la...

Share this post


Link to post
Share on other sites

He needs a guide lol @Mchale...not motivation kekekeke

do you mind spending your time writing some tips for him? kekekeke

Share this post


Link to post
Share on other sites

He needs a guide lol @Mchale...not motivation kekekeke

do you mind spending your time writing some tips for him? kekekeke

Motivation is there when he "REALLY" want 400 kill! huhu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×