Jump to content

The forums have recently been upgraded to a newer version. Please bear with us while we bring back our custom features and tweak our skin to our liking.

Thank you and enjoy!

soberybasri

Salam. Aku baru start main balik game ni. Last 8 or 9 tahun dulu.

Recommended Posts

haha lupe plak..
btw..WELCOME TO DRO bro.

nak kutip ilmu atau zeny bleh la cr 4 player ni - rubix, magnus exorcism, jeannieffer dan zint
dorg ni sum lejen dan friendly kecuali rubix sbb die ni lyn awek dgn gay je.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha lupe plak..

btw..WELCOME TO DRO bro.

 

nak kutip ilmu atau zeny bleh la cr 4 player ni - rubix, magnus exorcism, jeannieffer dan zint

dorg ni sum lejen dan friendly kecuali rubix sbb die ni lyn awek dgn gay je.

 

yang ni paling menangg! xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow. active jugak malaysian player kat sini. best2. Aku x familiar sangat dengan third class job ni la. antara sume2 ni. mana paling best utk farming, mvp hunt ? 

 

selamat hari raya sume

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha lupe plak..

btw..WELCOME TO DRO bro.

 

nak kutip ilmu atau zeny bleh la cr 4 player ni - rubix, magnus exorcism, jeannieffer dan zint

dorg ni sum lejen dan friendly kecuali rubix sbb die ni lyn awek dgn gay je.

 

alamak, ni kes naya ni.hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha lupe plak..

btw..WELCOME TO DRO bro.

nak kutip ilmu atau zeny bleh la cr 4 player ni - rubix, magnus exorcism, jeannieffer dan zint

dorg ni sum lejen dan friendly kecuali rubix sbb die ni lyn awek dgn gay je.

 

Eh ade nme Amy la.. Amy lejen sugal je... hahahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×