Jump to content
Sign in to follow this  
Cathline

Help please

Recommended Posts

Jadi kalo hhh emg lag mulu ya om2? Ane br ngalamin sih ky gini, biasanya hhh or Bg lancar2 aja. Udh sminggu kali ky gini, jln di caspen aja kdg lemot klik npc ada delay sgala zz.

Yg aneh nya lg itu nge lag makin jadi klo ada automated event o.O

Oh ya ane pk modem bolt unlock all gsm (pake simpati loop)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest failed login

numpang nanya kok pas gw login kata nya failed logi to server itu kira kira kenapa ya?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/13/2021 at 11:39 PM, Guest failed login said:

numpang nanya kok pas gw login kata nya failed logi to server itu kira kira kenapa ya?

 

bisa jadi di blok... coba ganti pake VPN yg gratis / pake Proxy / restart modemnya....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×